Вече точно 2 месеца с колата и проблемите не спират....първо беше гарнитура на главата, а сега вие лагер и един много дразнещ проблем...например при каране по магистрала да речем 20-30 километра не сменям предавка...и ако това се наложи като натисна съединителя и гу чувствам значително по твърд, чак ми създава усилие да го натисна. Чудя се дали е внушение понеже левият ми крак стои неподвижен и отпуснат дълго време или нешо по тази верига си заминава...вие имате ли такъв проблем. Градско нямам такъв проблем...само извън града....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Втвъряване на съединителя след продължително каране 159 1.9 jtd 150k
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mitkosoft Покажи съобщениеВече точно 2 месеца с колата и проблемите не спират....първо беше гарнитура на главата, а сега вие лагер и един много дразнещ проблем...например при каране по магистрала да речем 20-30 километра не сменям предавка...и ако това се наложи като натисна съединителя и гу чувствам значително по твърд, чак ми създава усилие да го натисна. Чудя се дали е внушение понеже левият ми крак стои неподвижен и отпуснат дълго време или нешо по тази верига си заминава...вие имате ли такъв проблем. Градско нямам такъв проблем...само извън града....
Колега не се заяждам , но в постовете ти за напред пиши каква е колата , не всички са чели предишните ти теми .
ПП: съжалявам за off-topic-а ..Last edited by alfa_romeo_forever; d.m.y г., 21:50.Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеКаква е колата ...... Хонда , Дайхатцу ..
Comment
Comment