Известие

Collapse
No announcement yet.

Втвъряване на съединителя след продължително каране 159 1.9 jtd 150k

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Втвъряване на съединителя след продължително каране 159 1.9 jtd 150k

Вече точно 2 месеца с колата и проблемите не спират....първо беше гарнитура на главата, а сега вие лагер и един много дразнещ проблем...например при каране по магистрала да речем 20-30 километра не сменям предавка...и ако това се наложи като натисна съединителя и гу чувствам значително по твърд, чак ми създава усилие да го натисна. Чудя се дали е внушение понеже левият ми крак стои неподвижен и отпуснат дълго време или нешо по тази верига си заминава...вие имате ли такъв проблем. Градско нямам такъв проблем...само извън града....
    Last edited by mitkosoft; d.m.y г., 21:46.

Първоначално публикувано от mitkosoft Покажи съобщение
    Вече точно 2 месеца с колата и проблемите не спират....първо беше гарнитура на главата, а сега вие лагер и един много дразнещ проблем...например при каране по магистрала да речем 20-30 километра не сменям предавка...и ако това се наложи като натисна съединителя и гу чувствам значително по твърд, чак ми създава усилие да го натисна. Чудя се дали е внушение понеже левият ми крак стои неподвижен и отпуснат дълго време или нешо по тази верига си заминава...вие имате ли такъв проблем. Градско нямам такъв проблем...само извън града....

Колега не се заяждам , но в постовете ти за напред пиши каква е колата , не всички са чели предишните ти теми .

ПП: съжалявам за off-topic-а ..
    Last edited by alfa_romeo_forever; d.m.y г., 21:50.
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
      Каква е колата ...... Хонда , Дайхатцу ..
      редактирах темата извинявам се

Comment

Може би е притисквателя .. но нека по разбиращите колеги да се изкажат с по голяма точност
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Working...
        X